Medlemskontingent? Treningsavgifter?

Posted by Gislane Pereira Totland on 22. Apr 2022

Jeg har allerede betalt faktura fra Samnanger Idrettslag men nå har jeg mottatt et nytt betalingskrav fra SIL? Hva som skjer? La oss kort forklare


  1. Medlemskontingent for 2022 er 150kr pr. medlem uansett alder. "Alle som driv organisert idrett i regi av Norges Idrettsforbund (NIF) være medlem av eit idrettslag og betala medlemskontingent." Det betyr at hvis du eller barnet ditt er med på minst et idrettsaktivitet, må kontingent betales. Det er ikke lagt opp til familiekontingent for 2022. 
  2. I tillegg til medlemskontingent kom det treningsavgifter. Hvis du eller barnet ditt er med på fotball, skal betales for både kontingent og treningsavgift. Hvis du ikke har mottatt fakturaen, kan det hende at vi har sendt til feil epostadresse eller faktura har havnet i søppelpost. Send en melding til gislanetotland@hotmail.com som at fakturaen kan bli sendt til den riktige epostadressen.
  3. Du kan selv logge inn på min idrett for å se om det er stående faktura og eventuelt betale direkte. Det er også mulig å oppdatere epostadresse og legge til sine egne barn.


NB! Fakturarer betales til Buypass AS.


Takk for oppmerksomhet. Vi håper at det er avklart. Hvis det er noen som fremdeles lurer på noe, ta gjerne kontakt med oss


Mvh,

Styret i Samnanger FotballComments

Logg inn for å skrive en kommentar.